Оригінально привітати з Трійцею своїми словами

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції привітань з Трійцею . Обирайте які підійдуть саме вам.

У Трійцю бажаю, щоб всі дні з твої були світлі від надій, обласкані добротою і любов’ю. Нехай віра в себе і Всевишнього дає щоденну енергіюдля управління всіма життєвими справами.

Нехай свято Трійці принесе кожній православній людині щастя і благодать Божу. Нехай здорові будуть ваші родини і благополучні всі ваші починання. Нехай поблажливість і благородство подарує вам поваги оточуючих вас людей!

Сьогодні чудове свято, день Трійці, і мені хочеться привітати тебе, побажати радості і благополуччя, везіння і добра. Цей день — дійсно святий, так нехай же ти переймешсяйого святістю і захочеш робити якомога більше добрих справ!

Всіх православних вітаю із святим святом Трійці! Побажати хочу жити в мирі з усіма і не грішити, бути чуйними до чужої біди і вміти співчувати, любити все, що оточує і цінувати свободу.

Прийми вітання з чудовим святом — Трійцею! І нехай життєве щастя, надихаюча любов і тверда віра сьогодні потроїться, а градус радості і душевності залишиться незмінно стабільним!

Сьогодні День Святої Трійці. В цей день всі люди святкують лик Божий, вихваляють його. За заповідями Божими 3 дні нічого не можна робити: прибирати, мити, чистити. У будинках запалюють свічки, печуть пироги. Так нехай Божа благодать зійде на нас, а ми величаємо Його заповіді і зі світом будемо жити.

Сьогодні — велике свято, Трійця! В цей день я хочу, щоб твої мрії почали здійснюватися, щоб добробут і життєва енергія ніколи не покидали тебе. Нехай близькі люди надихають на нові перемоги і звершення, а щастя буде поруч!

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Свята Трійця — велике свято, коли потрібно забути всі старі образи і впустити в серце стільки любові і добра, скільки можете. Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Нехай ваш дім наповниться благополуччям і щастям. Вітаю зі святою Трійцею.

Сьогодні у нас особливий день — День Святої Трійці. Нехай це чудове свято вселить надію в ваші душі на те, що все буде добре. Вірте в краще життя і вам обов’язково посміхнеться щастя. Треба тільки завжди сподіватися на хороше і любити своїх близьких. І всі наші вчинки до нас повернуться.