Оригінально привітати з Трійцею своїми словами

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції привітань з Трійцею . Обирайте які підійдуть саме вам.

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав — це життя, цей світ, цю любов …. Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!

Привітання з Трійцею українською мовою

Привітання з Трійцею українською мовою

Вітаю з Днем Святої Трійці! Бажаю тобі, щоб всі мрії виконувалися якомога швидше, щоб цей день радував тебе і дарував найприємніші радісні події! Нехай все буде, як в мріях!

Вітаю з даними святом! Бажаю миру, блаженства і процвітання над головою. Вірте в світле і добре, творити краще. Благополуччя вам!

Вітаю зі святом — Трійці! Бажаю духовного єднання в колі сім’ї. Міцних і мирних взаємин, підтримки, любові, уваги і душевного благополуччя. Нехай чистота, зелень і гармонія оселяться у вашому будинку і серцях!

Вітаю з Трійцею! Бажаю троичности у всіх сферах життя. Нехай за все праці нагорода буде в триразовому розмірі, нехай похвали буде сім мішків гречаної вовни, і нехай доводиться в три погибелі згинатися тільки під вагою щастя.

Вітаємо Всіх з світлим святом Трійця! Бажаємо прекрасної погоди в Ваших сім’ях, достатку. Нехай у Ваших домівках завжди буде свято, щастя і гармонія. Умійте дякувати і цінувати життя за все те, що вона дає можливість побачити всю красу життя. Нехай гілочка берези принесе Вам радість і душевне тепло.

Нехай наша зелена планета кружляє тебе в атмосфері радості, нехай небо посилає тобі щасливі події, а Господь оберігає від бід. А ти хай прославляє Його кожен день, особливо сьогодні, в свято Трійці.

У день світлого і доброго свята Трійці від чистого серця бажаю, щоб душа завжди зберігала міцну віру і таїла щиру надію, щоб Божа благодать наповнила твоє життя, щоб ароматні і красиві гілки, якими прикрашено твій будинок, подарували великий вплив і відчуття справжнього щастя.

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Які речі в житті важливі для тебе? Небо, сонце і вода? А може бути — здоров’я, віра і любов? Не дарма число три стало священним. Свята Трійця сьогодні стукається в душу до кожного. Бажаємо всім усвідомити і прийняти це. Сьогодні для цього дуже вдалий час. Зі святом!