Привітати з Пасхою до сліз

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції найкращих привітань з Пасхою своїми словами, у прозі. Обирайте які підійдуть саме вам.

Христос Воскресе! У Істину Воскрес — на сьогодні це головні слова! І навіть не настільки важливі привітання в це свято, адже найголовніше збулося ще тоді, багато років тому! Тому ми просто бажаємо тобі міцної віри в нашого Спасителя, багато-багато здоров’я, благополуччя і великий щирої любові!

Вітаю з одним з найсвітліших свят у році — Великоднім днем. Бажаю, щоб все красиві традиції цього дня — хрістосованіє, фарбовані яйця і паски, хресний хід — принесли очищення і благоговіння. Найбільше бажаю насолодитися головним пасхальним заповітом — полюбити ближнього свого.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне — на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Сьогодні — найсвітліше свято в році. Чути передзвін дзвонів, християнський світ осяяний посмішками, добром і добротою. Нехай Господь береже в вашому домі згоду, а в душі спокій. Христос Воскрес, зі святом!

Зі Світлим Христовим Воскресінням! Радості Вам про воскреслого Господа! Нехай ця всеперемагаючапасхальна радість і любов залишається в наших серцях на довгі-довгі роки. Бажаю добра, благополуччя і миру вашого будинку і Божого благословення!

У Світлу Пасху хочу побажати вам, щоб будинок наповнювався теплом і затишком, життя — любов’ю і щастя, а ваші рідні завжди були здорові. Нехай ваше життя буде саме такою, якою ви хочете її бачити, а дрібні розчарування стануть лише сходинкою до чудового майбутнього.

Христос Воскресе! Сяє сонечко і цвіте весь світ! Ангели кидають тобі пір’ячко з крил в знак того, що Бог тебе благословив! Веселих свят! Воістину Воскрес Христос!

З Великоднем вас, дорогі мої! Нехай на серце буде тепло і світло, від вогників великодніх свічок запалають нові надії. Будьте коханими і щасливими, хай береже вас Господь!

Вітаємо Вас зі Світлим Великоднем! Бажаємо миру,добра, любові, душевного спокою та благополуччя! Нехай ваш вогнище завжди гріє любов, близькі будуть поруч, все очікування неодмінно справдяться, а заповітні мрії і бажання обов’язково збудуться!

Я вдячна тобі за те, що ти сьогодні проводиш цей світлий день разом зі мною … Спасибі тобі і за гостинці. Нехай радість дарована тобою, повернеться до тебе примноженої, а всі добрі побажання, які ти отримала сьогодні — обов’язково збудуться!

Привітати з Пасхою до сліз

Привітання з Пасхою у прозі