Щиро привітати з Пасхою у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції щирих привітань з Пасхою українською. Обирайте які підійдуть саме вам.

Великдень — це час відродження, розквіту життя і всеосяжної любові Ісуса. Сьогодні дорога щастя буде прокладена в тому ж напрямку, що і твій шлях, везіння не залишить в будь-якому починанні, а радість від досягнутих цілей додасть сил для майбутніх звершень. Любові, теплоти близьких сердець і достатку!

Найсвітліші, добрі і теплі привітання з Великоднем летять на крилах ангелів до вас! Нехай Бог дарує мир душі, доброту і чистоту думок, а радість Воскресіння Христового живе в серці і дарує надію.

Христос Воскрес. Нехай, як багато років тому сталося диво, і сьогодні в твоєму житті чудо відбудеться, нехай Господь дозволить бути щасливою людиною, який окрилений вірою і любов’ю. Бажаю пробудити свої світлі почуття, знайти добру надію, запалити вогонь радості в своєму будинку і в серцях рідних. З паскою! Миру і благополуччя.

Привітання з Пасхою у прозі

Привітання з Пасхою українською мовою

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

Коханий мій, я вітаю тебе зі святом Пасхи! Христос Воскрес! Нехай цей світлий день подарує тобі заряд позитивної енергії для досягнення всього, чого тобі хочеться. Нехай Господь зміцнить нашу любов і подарує нам відмінне майбутнє. Воістину Воскрес!

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Христос Воскрес, пишу я вам і побажаю благодаті зійшла з небес! Ісус подарував нам безгрішну вічне життя. Бажаю вам радіти їй разом зі своєю другою половинкою, дітками та батьками. Несамовитого щастя, вічної любові і до Великодня, і в інші дні.

Від щирого серця вітаю з Великим Великоднем! Нехай Боженька оберігає вашу сім’ю від будь-яких негараздів і простить провин. Бажаю терпіння, сердечної любові, взаєморозуміння в будинку і тільки щастя!

Христос Воскрес, поспішаю я вам сказати! Бажаю Божого благословення і світу в серці!

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.