Щиро привітати з Водохрещем

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції найкращих привітань з Водохрещем у прозі. Обирайте які підійдуть саме вам.

Бажаю спокою й умиротворення. Умій розважатися від душі, не турбуватися через дрібниці, мати повну кишеню заощаджень. Нехай проблеми не затьмарять настрій, і негаразди обходять стороною. Бажаю, щоб свята вода прогнала печаль і нудьгу, залишивши тобі тільки відчуття щастя. З Хрещенням Господнім!

Нехай Господь не залишить тебе, навчить терпінню, співчуття і смирення. Обдарує світлою радістю і дозволить дізнатися, що є — справжнє щастя. З Хрещенням!

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне — наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми — твої вірні друзі.

Хорошій людині, висококласному фахівцеві, одному на Водохреща хочеться багато побажати — сили духу, міцної віри і Божого благословення. Чи не турбується даремно через дрібниці і радіти навіть найменшим дрібницям. Цінувати тих, хто просто поруч. Справжньою любові і розуміння.

Нехай після Хрещення Господнього почнеться новий, радісний, щасливий виток у житті зі всілякими райдужними, безхмарними і святковими потрясіннями.

Вітаємо! У це велике свято Хрещення Господня вам бажаю здоров’я, довголіття, море любові і щастя! Нехай свята вода змиє все погане, що є в житті і дасть сил на нові звершення!

Нехай вода не буде холодною. Хай сонце гріє тепліше річного. Бажаю в Хрещення Господнє перебуває поруч з коханими і близькими.

У свято Хрещення Господнього я від душі хочу побажати вам цінувати не тільки перемоги, але й поразки, адже саме завдяки промахів ми ростемо; радіти не тільки розумні, а й хвороб, адже саме вони допомагають нам розвивати силу духу і ставати сильнішими! Нехай Господь Всемогутній завжди допомагає долати будь-які труднощі!

Бажаю, щоб Водохресний пресвята вода змила всі хвороби, невдачі й прикрості, принесла з собою міцний здоровий дух, безмірне щастя і справжнє кохання.

У кожен дім сьогодні приходить чарівне свято Святвечір. У цей історичнийдень ми бажаємо вам миру, любові і справедливості. Вірте в диво і воно обов’язково оживе в ваших серцях і подарує надію в майбутнє. Міцного здоров’я всієї вашої сім’ї, нехай ваше серце в хрещенські морози зігріває віра і любов.

Нехай в душі завжди живе любов, тліє світла надія і віра в краще ніколи не покидає! Нехай у домі і в серці буде мир, спокій і безмежна радість. Вітаю з великим і довгоочікуваним святом, з Хрещенням Господнім! Всього самого найкращого!