Щиро привітати з Водохрещем

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції найкращих привітань з Водохрещем у прозі. Обирайте які підійдуть саме вам.

Нехай Господь буде поблажливий до твоєї долі, нехай оберігає тебе і допомагає у важку хвилину. Щасливого Хрещення Господнього!

Нехай освячена водохресна вода зміцнить здоров’я, змиє сумнівиі очистить душу! Бажаю, щоб Господь простив усі гріхи і ощасливив своїм провидінням!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю, щоб всі тяготи і турботи пішли, омиті святою водою цього благодатного дня. Нехай свято подарує душевну рівновагу, міцне здоров’я, мир в сім’ї і затишок в домі.

Вітаю з дивним святом, коли холодна вода стає чарівною! У цей хочеться вірити! Бажаю відчути всю красу зимової природи, і нехай крижана вода допоможе вирішити найважливіші проблеми!

Кажуть, що якщо в день Водохреща 19 січня будуть сильні морози, це означає, що Бог простив свій народ і буде допомагати йому. Сьогодні саме такий день, і я хочу побажати тобі, подруга, як можна більше Господньої благодаті в житті! Будь здорова, щаслива і успішна. З великим святом!

З Хрещенням Господнім! Бажаю мати величезний запас здоров’я, активності і молодості. Ніколи не сумувати, не піддаватися депресивним думкам. Вірте, що все буде добре, все вийде, і тоді Господь це обов’язково подарує!

В Хрещення радіють води від кришталевогострумочка до океану. Вода в них ставати м’якше, целебнее і набагато більш дзюркотливої ​​і приємною, ніж зазвичай. Нехай любов, немов чистий гірський струмок на сонці буде яскравою, блискучою і кристально чистою. Нехай вона, немов ніжна річка з приємною водою увіллється в твоє життя і подарує тобі довгоочікуваний спокій, любов і радість, а так само стане справжній опорою в тривалому перебігу життя, дзюркотливої, немов річка і прекрасною, немов плавання в теплому і прозорому морі. Хай сонце на наступний день подарує тобі радість і довге успішне життя, а так само нехай любов стане її найяскравішим прикрасою, немов великий огранений алмаз в срібній оправі. І твоє життя стане прекрасною і радісною для тебе і для всіх, хто тебе любить.

Вітаю з прекрасним Хрещенням! Нехай життя тече нескінченною щасливою рікою, без різких поворотів і підводних каменів. Нехай любов близьких людей огорне тебе теплою ніжною пеленою уваги і турботи. А хрещенські міцні морози загартують характер і не дають розслаблятися у важких життєвих ситуаціях!

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.