Привітати з Пасхою українською мовою, у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції привітань з Пасхою . Обирайте які підійдуть саме вам.

Нехай цей незвичайний недільний день принесе в твоє життя ще більше радісних днів, яскравих вражень і чарівництва. Нехай твоя душа завжди буде зігріта надією, серце — любов’ю, творчість — натхненням, праці — божому благословенням. З Воскресінням Христовим тебе!

Привітання з Пасхою українською мовою

Привітання з Пасхою своїми словами

Вітаю тебе з самим великим днем ​​в християнстві — Воскресінням Христовим! Хочу побажати того ж, про що постійно нагадує Церква — щоб в будь-яких перипетіях твоєї долі, що б не трапилося, ти завжди зберігав радість в серці, не впускав туди зло і темряву. Допоможи тобі Господь в цій непростій справі, нехай воно для тебе виявиться легким і приємним!

Христос Воскрес, поспішаю я вам сказати! Бажаю Божого благословення і світу в серці!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

У це світле свято, ми бажаємо вам безмежного щастя, здоров’я, благополуччя. Тепла і затишку у вашому домі. Радійте кожному дню, частіше посміхайтеся, не забувайте своїх близьких. Живіть з вірою, надією і любов’ю в серці! Голуб

Христос Воскрес. Вітаємо зі святом Великодня. Бажаю, щоб у твоєму житті завжди горіло світло блага, щастя, радості, надії і удачі, бажаю, щоб Бог не залишав тебе в біді, бажаю, щоб кожен день в твій будинок і в твоє серце приносив тільки добро, щирість, натхнення, достаток і світ.

Сердечно вітаємо з духовної навесні і з її головним святом — Великоднем! У цей світлий і радісний день думки всіх віруючих людей звернені до Бога! Так нехай Господь завжди живе у вашому серці, вказує вірний шлях у житті і береже від біди! Бажаємо зустріти Великдень в родинному колі, за щедрим столом, нехай яскраво горить великодня свічка, як символ доброти!

Від щирого серця вітаємо Вас зі Світлим Христовим Воскресінням і святом Пасхи! Нехай Господь завжди береже Вас і Вашу родину, нехай Божа благодать ніколи не покидає вас, миру, щастя, здоров’я! Всього Вам найкращого! Хай береже Вас Господь!

Великдень світле свято. І в цей чудовий день, перш за все, хочеться сказати найтепліші слова та побажання. Нехай кожен момент в житті буде надзвичайно яскравим і незабутнім. А мир і благополуччя не залишить ваш будинок.

Христос Воскрес! Нехай у свято Пасхи життя відкриє врата на щастя, радості і добрим надіям. Від душі бажаю миру на Землі, любові в серці, віри у все хороше і благих думок, матеріалізуються з кожним днем.