Привітати з Пасхою українською мовою, у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції привітань з Пасхою . Обирайте які підійдуть саме вам.

Бездоганної чистоти свято настав! Вітаю! Давай же славити сьогодні Христа, адже він Воскрес, щоб показати нам, що райські кущі не міф і за них варто молитися, жити праведно і не забувати про силу, укладеної в безсумнівну, справжню, незламну віру! Нехай твої надії виправдаються, мрії здійсняться і життя вдасться!

Вітаємо православних християн зі святим святом Пасхи, нехай світло Божої допомоги оберігає Вас у важку хвилину, бажаємо Вам і Вашим рідним миру, любові, процвітання і здоров’я.

Христос Воскресе! У Істину Воскрес — на сьогодні це головні слова! І навіть не настільки важливі привітання в це свято, адже найголовніше збулося ще тоді, багато років тому! Тому ми просто бажаємо тобі міцної віри в нашого Спасителя, багато-багато здоров’я, благополуччя і великий щирої любові!

Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю, щоб над головою було чисте синє небо, щоб під ногами простягалися строкаті простори удачі, щоб в серці завжди жила віра і надія, щоб для душі кожної миті був добрим і дивним. Нехай Господь береже тебе і твою сім’ю. Здорові і жити щасливо.

Вітаю зі світлим святом Пасхи! Нехай все завжди буде прекрасно, Бог оберігає від прикрощів і хвороб, радістю і світлом буде завжди наповнений будинок, а в родиніпанує мир і взаєморозуміння!

У цей день хочеться побажати не просто процвітання, а — гідного процвітання … не просто поблажливого ставлення один до одного, а — християнського милосердя. Нехай сьогодні Всевишній благословить всі твої справи і добрі починання, подарує свою надійну підтримку у всьому і не залишить на самоті в хвилину зневіри. З днем ​​Пасхи Христової!

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Цілую тебе триразово і ще раз, і ще раз. Передай, будь ласка, радість в такою ж гарячою формі всякого ближнього свого.

Вітаю з паскою. Бажаю щирою надії в серці, чистої любові в житті і вірного блага. Нехай душа буде вдячна Богу за все, нехай це світле свято нагадає про високі почуття і подарує натхнення до милосердя і добрих справ.

Вітаємо зі святом! Нехай ангел закриває своїм великим надійним крилом від всіх негод. Думки нехай будуть світлими, а щастя в дім приходить з кожним світанком. Нехай життя наповниться яскравими подіями, чесними друзями, позитивним настроєм, приємними відчуттями.

Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні пироги ароматні, а церковне вино задьористіше. А чого ще нам «грішним», треба! Зі святом Пасхи, дорогі мої! «