Привітати з Водохрещем до сліз, у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції кращих привітань з Водохрещем у прозі, до сліз. Обирайте які підійдуть саме вам.

Вітаю з Хрещенням. Бажаю зануритися в ополонці і отримати заряд бадьорості, здоров’я, енергійності і гарного настрою на цілий рік вперед!

Вітаю з Хрещенням. Нехай твоє життя буде живим джерелом, нехай твоя водиця змиває всі недуги і тривоги. Бажаю, щоб Бог простив усі гріхи, помилки, щоб Він послав здоров’я, силу, благодать, щоб було серце твоє улюблене, щоб була душа твоя чиста.

Зі святом, з Хрещенням Господнім! Нехай Богоявлення, дотик до святині приведе нас до життя світлої, радісної, безгрішною, повної добрих справ, щирості, тепла, розуміння, гармонії! Бажаю бачити все тільки з любов’ю, що не тривожитися про погане і вірити в Бога. Нехай душа стане чистою і співає як птах.

Вітаємо зі святом, з Хрещенням Господнім! Нехай свята вода очистить помисли, дарує здоров’я і наповнює душу божою благодаттю. Бажаю, щоб на життєвій дорозі зустрічалися тільки добрі люди, а доля завжди виявляла прихильність.

Вітаю тебе з благодатним святом — Хрещенням Господнім. В цей день Бог освячує Землю і всіх нас водохресною водою Йордану. Навіть войовничі атеїсти визнають чудодійні властивості святої води і намагаються дати наукове пояснення цьому факту. Бог їм суддя. Ми ж з благоговінням приймаємо цей дар з небес і молимося про свою душу і про душу ближнього свого. Нехай же це свято зміцнить твою віру, силу духу і тіло. Бажаю тобі довголіття, гармонії в душі і приємного спілкування з добрими людьми. Зі святом.

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше — і все обов’язково буде добре!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім і хочу побажати тобі того, що надихає на подвиги, що робить кожен день яскравим і сповненим радості, що допомагає йти вперед. Це, звичайно, Любов, так нехай же вона ніколи тебе не покине!

Хрещення Господнє — велике християнське свято. Це найкращий день, щоб залишити всі образи в минулому, щоб отримати Боже прощення і з легким серцем йти в майбутнє. Бажаю добросердя оточуючих, сімейного процвітання, світлих деньків навіть в самі похмурі будні і сильної віри!

За віконцем тріщить сильний мороз, і до нас приходить світле свято Хрещення Господня. Від щирого серця вітаємо вас з цим чудовим святом. Нехай з вашого життя назавжди йдуть всі проблеми і негаразди, нехай свята зірка Віфлеєму висвітлює ваш життєвий шлях. Бажаємо всім міцного здоров’я, величезної радості, великого щастя і благополуччя. Нехай у ваших серцях збережеться тепло, нехай всі надії неодмінно збудуться. Всіх благ вам, терпіння, впевненості в собі і всього самого найкращого.