Привітати з Водохрещем до сліз, у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції кращих привітань з Водохрещем у прозі, до сліз. Обирайте які підійдуть саме вам.

В Хрещення бажаю молитвам почутими бути, щоб допомогли небеса впоратися з усім, що заважає нашому щастю!

Хрещення — душевне свято, в ньому немає місця для сумних думок і печалі. Сьогодні чарівні властивості води допоможуть позбутися від важкого тягаря гріхів і світ відкриється в новому світлі — яскравому і радісному, повному надій і можливостей. Бажаю завжди знаходити час для добрих справ, і ти обов’язково будеш винагороджений чудовим настроєм!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю з доброї молитвою знайти свою надію, з щирою вірою знайти свій світлий шлях. Нехай Господь тебе позбавить від життєвих бід і негараздів, нехай освячена вода зможе залікувати будь-які хвороби і душевні рани. Бажаю радості і блага, миру і любові.

Нехай в день Господнього Богоявлення, змиються в святій воді всі образи, сварки, розчарування і гріхи. Бажаю набратися сил, енергії і гарного настрою.

Нехай за вікном мороз тріщить колючий, нехай сива завірюха рветься на простір, бажаю щоб у вашомусвітлому будинку, завжди був мир, затишок і благополуччя. Нехай святою водою умиються рідні, прославлять Господа, і в серці знайдуть любов. Бажаю всім здоров’я, успіху і удачі, нехай Хрещення в ваш будинок, багатство принесе. Зі святом!

В Хрещення ваша душа і тіло очищається від усього поганого і наповнюється добротою, світлом і любов’ю. Водохресні морози лише зміцнять її. Відкрийте в людях найкраще і у вашому серці запанує любов, мир, краса і буде щастя в родині. Нехай вони завжди йдуть за вами.

Вітаю з православним святом — Хрещенням Господнім! Нехай Всевишній освятить ваше серце миром, щастям і здоров’ям. Прекрасного духу, мудрості і терпіння вашій хаті!

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

Нехай водохресна вода зцілить, зміцнить як тіло, так і віру. А якщо прийнято рішення пірнути в ополонку, бажаю гігантської сили духу. І нехай всі печалі, хвороби, досада і розчарування змиються святою водою. Вітаю з великим Християнським святом, з Богоявленням Господнім.

У день Хрещення Господнього від щирого серця бажаю стійкості і витривалості до життєвих негод і образ, доброго милосердя і душевного щастя, щирих почуттів і найчистішою любові.