Привітати з Водохрещем до сліз, у прозі

Потрібні слова, які передадуть усі почуття зібрані в одній колекції кращих привітань з Водохрещем у прозі, до сліз. Обирайте які підійдуть саме вам.

Сьогодні велике свято Хрещення Христового. Нехай свята вода змиє всі негоди, біди, прикрощі, проблеми, напасті. Вигляне сонце і своїми теплими променями подарує вам нескінченне щастя, успіхи, збереже все те хороше, що у вас є і допоможе в будь-яких починаннях!

У великий і світлий свято бажаю чистих думок і збуваються очікувань, непорушною віри і міцного здоров’я. З Богоявленням Господнім!

Вітаю з наступаючим Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб тебе залишили в спокої всі хвороби і хвороби, щоб зникли образи і печаль. Нехай чиста свячённая вода з кожною краплею робить тебе сильнішим, мудрішим, красивіше і щасливішим.

Нехай це православне торжество привнесе в твоє життя доброти і святості, взаєморозуміння і примирення! А обмивання святою водою змиє негатив, темнідумки і невдачі, одночасно з цим зарядивши добром і миролюбністю!

Бажаю, щоб Хрещення Господнє подарувало мир і гармонію твоєї душі, а також зміцнило щиру віру в серці! Нехай здоров’я буде міцним, любов — взаємної, а життя — прекрасним! Нехай Бог щодня посилає тобі промені добра!

Вітаю з Хрещенням! Бажаю, щоб Господь зберігав вашу сім’ю від бід, горя і нещастя. Тільки радості і душевного тепла вам в цьому році!

Нехай Водохресні морози будуть єдиними, хто приносить холод в будинок. Всі рідні і навколишні нехай радують тільки цікавими і добрими звістками.

Хрещення Господнє — одне з трьох головних православних свят. Щороку в цей день, 19 січня, трапляється диво — вода набуває цілющих властивостей. Водохресна водиця лікує душі і тіла істинних християн. Нехай ця Благодать не мине вас і тіло наповниться невтомною енергією, а душа щастям і натхненням. Нехай водохресний мороз скує вічним холодом зневіру і печаль. Чудового настрою тобі весь наступний рік, непохитної віри в краще і виконання найзаповітніших бажань. Зі святом!

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

Щиро вітаю вас з цим світлим святом! Кожен відчуває в Хрещення духовне очищення. Цей великий день направляє на добрі вчинки, нагадує про добро, мир і чесності. Від щирого серця бажаю Господнього благоденства, душевного спокою і довголіття.